Ce oferim?

Servicii Stomatologice

Toate aceste servicii sunt oferite pentru a le permite pacienților să se bucure de un stil de viață sănătos și un zâmbet frumos.

DSC57021 scaled
Cosmetică Dentară

Ne străduim cu entuziasm și abilitate să îți vedem chipul fericit și zâmbetul fermecător. Realizăm fațete și lucrări ceramice, e-max, porțelan pe zirconiu, albiri dentare, obturații compozit fotopolimerizabile pe care nici Zâna Măseluță nu le visează. Pentru că timpul pacienților noștri este prețios, confecționăm cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, chiar în cabinet, fațete și coroane dentare din materiale ceramice premium, în aceeași zi cu scanarea intra-orală digitală.

DSC6097 scaled
Stomatologie

Dacă ai dureri dentare suntem experți în a a alunga teama de medicul dentist. Realizăm tratamentul profilactic cu Airflow Master ori cu ultrasunete, incrustații cu ajutorul tehnologiei Cerec, obturații definitive estetice din compozite de ultimă generație și lucrări protetice variate pentru toate buzunarele, dar prețuim arta și estetica în stomatologie.

IMG 4881 rotated
Pedodonție

Ce iubim noi foarte mult? Vizita copiilor în cabinet!!!! Ne jucăm, ne distrăm, mai și lucrăm și chiar reușim să tratăm micii dinți de lapte, să-i colorăm, să-i îmbrăcăm, să-i extragem pentru că așa așteaptă Zâna Măseluță.

DSC5673 scaled
Implantologie

Un zâmbet nou, fără durere, cu implant dentar. Te ajutăm noi! Folosim tehnici moderne și rapide de inserare, în condiții de maximă siguranță! Dinți ficși în 24 de ore cu sistem de implanturi dentare SKY Fast & Fixed, lucrări All-on-Four și All-on-Six, toate se realizează cu maximă responsabilitate în cabinetul nostru.

DSC6067 scaled
Endodonție

Pasiunea noastră pentru nobila meserie de medic stomatolog se reflectă și în reușitele tratamente endodontice. Folosind materiale moderne și microscop îți salvăm dinții prin obturări de canal realizate modern, fără durere, într-o singură ședință.

DSC6082 scaled
Urgențe Stomatologice

Cum să dispară fericirea atunci când doare un dinte! Empatizăm cu tine, ne străduim să te programăm cât mai repede și prin tratamentele noastre de excepție, cu mult suflet, reușim să te vedem zâmbind, să te vedem fericit.

DSC6160 1 scaled
Chirurgie

Nu promitem că salvăm chiar orice dinte, deși ne străduim. Dar dacă e nevoie de extracție dentară pregătim anestezia locală atraumatică, acul cel mai fin și, din chirurgie facem magie. Îți putem înlocui dintele extras cu un implant modern și în scurt timp te vei putea bucura de masticație și estetică din nou.